Sabtu, 25 Mei 2013

Kenduri ooh kenduri

Assalamualaikum... Hi.. :D baru lepas pulang dari kenduri kawin.. Aku ni bukan la suka sangat g tempat2 cam tu tapi sejak umur meningkat ni kena p juga rasanya kang kenduri aku t takda sapa pun mau datang haa padan muko den jual mahal sangat..kan kan kan... Aku mau uplod pic tak leh bb henfon aku ni bukan yang canggih cunggih cam korang guna aku punya brand cap ayam bekokok belakang rumah haha kata orang laa ni batu gosok punya styl temberang korang..:p so update cerita je laa yoo baca je..kesian cik ekin.. :'( .. Bio ler. Ok ok..cerita sal orang kawin ni tak menarik juga agak2 bole laa saja penukan entry. Bosen bangat. Tapi bila daa tulis2 cam ni enta apa pula yg mau d taip lagi? Cam takda cerita menarik?kan boring je blog aku.. Cam besawang-sawang kesian. Apa pun thnks pada yang dah follow blog bodo2 aku ni yang enta hapa-apa.. Terimakasih korang sesekali tu komen la cik sama.. Jangan malu2 cik ni agak peramah juga di alam maya ok... :) pandai korang.. Ala buccu2 :p muehehehehee..

4 ulasan:

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...