Ahad, 15 September 2013

kisah hati prt.1

Assalamualaikum......!!! Hi rindu gila jari-jari ni ingin mengarang entry.. Enta berapa lama saya tinggalkan ia menyepi..uiii seaaa macam la populer sangatkan kita ni nak ditunggu-tunggu lagi baik tunggu kucing nak beranak dari tunggu entry basi dari saya yohh dok?? Hikshiks.:-P ok dalam lama-menyepi ada banyak kisah hati yang terpendam rasa cam gempaq sehh bila ada peluang ingin melepaskan. Wahhh kemain lagi saya ni haha ya la da lama asyik melayan fb memanjang, oya story fasal fb ni saya ada kisah indah dalam fb yang mmmemang tak mau lupa sampai bila-bila... Al kisah bermulalah ceritera kisah perkenalan dalam fb yang makin lama makin berbunga-bunga dengan indahnya.. Panjang beno songehnya ni kan ok teruskan je cer nya nih busan suda c kawan membaca mau tetidur suda durang.. Capatlah hisss balik-balik juga ni salah taip panat suda padam terus. Ok ok cang gini time raya buln lalu saya ada buat acc fb yg bru(ok guna perkataan yg singkat ja ya panat ba mau taip pnjng2 phm juga kmu kn..) makk aiii blum smpai seminggu frendlist da mau penuh cehwah cam kalah2 artis pn ada(perasan sangat :-P) hihi ok cut lg yg psl frendlist ni jom terus story about incik MT. Hu is incik MT ni?? Kitaorg kenal melalui fb la cabang oiii kemain lg fb ni da bnyk dia temukn jodoh enta2 story saya pn cam 2 juga(pengen la sangat) ok mulanya d fb kita org kenl c incik MT ni add sy sy pn terima la ala2 lagu najwa latif 'cinta muka buku' 2 haaa lebih kurg cang gitu la. Kmudian sy cam trtarik dgn personaliti incik MT ni ya la ada ciri2 jejaka pilihan hti gadis2 muslimah siapa yg x hendak.. X lma ps 2 kitaorg pn tkr2 nmb fon tarik prkenalan 9.8.13 klu x silap raya ke 3.. Ya laa walau pn knl cuma d alam maya dn x pernah bersua semoga ada jodohnya sesungguhnya semua suda d atur oleh yg maha kuasa segala takdir ketentuan jodoh d tanganNya.. Ada jodoh insyaallah xkn ke mna tp klu bkn insyaallah ada yg lebih baik suda d aturkn buat kita.. X ke gituuuu.... Buat incik MT walaupun jauh d sna tp dkt d hti kn.. Hihi.. Ok lah itu saja kisah hati buat masa ini insyaallah ada masa saya sambung lg story nya.. terima_kasih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...