Jumaat, 29 November 2013

U Follow Me?? I Follow U Back hikhikhik

Assalamualaikum wbt.. Apa kbr kpda smua kengkwn yg sudi mengFOLLOW blog ana yg x seberapa inihh.. Ana terharu sekali yoo lah x sngka pulak ada juga followers huikss yg i dok ckp ala2 araf ni pehal erk? Ok ok..korg pengpaham je laahh klu da i da guna smcm perkataan tu mknanyo ambo betui2 boring laa ni.. Yg pnting korg phm apa yg aku tulis.. Biol juga kn kejap SY2 kejap Aku2,ambo2, i i..haiii antam saja lahh.. Ok bagi korang yg da follow blog sy yg x brapa nak comel ni klu sy blum follow back korg letak URL korg supaya senang sikit akak nak follow balik biasa lahh akak ndut ni pelupa sengsangat sejak NDUT ni hihikk.. Maayuu nyaaB-) .. K korg jgn lupa tau bg URL korg jd akak klik je terus jd followers tegar korg hahahaa.. K terimakasih ^_^ muahhh.... Hihi

2 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah ptg dik Ekin...U Follow me I Follow U back....

    BalasPadam
  2. Waalaikumsalam yap akak kita follow2 jer k jgn pollo2 (pata2) suda hihihikk

    BalasPadam

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...