Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2013

U Follow Me?? I Follow U Back hikhikhik

Assalamualaikum wbt.. Apa kbr kpda smua kengkwn yg sudi mengFOLLOW blog ana yg x seberapa inihh.. Ana terharu sekali yoo lah x sngka pulak ada juga followers huikss yg i dok ckp ala2 araf ni pehal erk? Ok ok..korg pengpaham je laahh klu da i da guna smcm perkataan tu mknanyo ambo betui2 boring laa ni.. Yg pnting korg phm apa yg aku tulis.. Biol juga kn kejap SY2 kejap Aku2,ambo2, i i..haiii antam saja lahh.. Ok bagi korang yg da follow blog sy yg x brapa nak comel ni klu sy blum follow back korg letak URL korg supaya senang sikit akak nak follow balik biasa lahh akak ndut ni pelupa sengsangat sejak NDUT ni hihikk.. Maayuu nyaaB-) .. K korg jgn lupa tau bg URL korg jd akak klik je terus jd followers tegar korg hahahaa.. K terimakasih ^_^ muahhh.... Hihi

Setia Hujung Nyawa :')

Assalamualaikum wbt.. Kenapa mesti SETIA HUJUNG NYAWA?? ok bkn setia pada couple tp setialah pada seseorang yg bergelar suami/istri baru bole setia hujung nyawa kn.. Klu stakat couple nak setia buang masa ja dek oii.. Kdg klu couple lma2 1 hri nanti korang cpt bosan tauu.. Da mmg terbukit dn x d nafikan lg , bnyk da tngok kejadian mcm tu. Bercinta bagai nak rak bila da kwen rsa mcm nak yak ja memanjang. Hikss..

Cinta cara saya..

Cinta saya tak memerlukan saya memikirkannya setiap masa, Cinta saya tak memerlukan saya memuji apatah lagi memuja dirinya, Cinta saya tak memerlukan saya rasa cemburu tak bertempat, rasa down, rasa tertekan, dan bersangka-sangka, Cinta saya juga tak memerlukan saya berhubung dengan dirinya melalui sms,call,fb, atau sebagainya. Cinta saya tak memerlukan saya menatap wajah atau gambarnya, CINTA SAYA TAK MEMERLUKAN SEMUA ITU.! Ya, cinta saya memang pelik, cinta saya asing, cinta saya kelihatan tak pasti. Sebab, saya tahu, saya belum halal untuk dia, saya cuma mencintai dirinya, apa salahnya fitrah ini..? Salahnya kita, Kerana selalu melayan nafsu dan rasa..! Zina hati , benda yang selalu terjadi, tapi kita jarang di ambil peduli..BEWARE..! Cinta itufitrah,jangan sampai jadifitnah..! ~stanzaqalbi~

Kisah Hati prt. III

Assalamualaikum wbt.. ^_^ ok incik yg menjadi pilihan hati mmg jauh beza umur kita orang tp itu mmg kehendak sya, sya yg pilih sendiri x d paksa oleh mna2 pihak pon... Sya orang sandakan dan dia orang tawau :') kita orang da lma kenal tp melalui telefon saja sumpah x pernah nmpak muka terang2 gmbr pn x brapa nmpk sngt... Mulanya kmi kwn biasa kemudian dia jd abg angkat sya dn juga sahabat baik sya, dia sngt baik memahami semua kisah dlm hdup sy dia tau sbbkn da cerita td pong pang pong pang semua la apa daaa :-P.. Jd kira dia tau la semua mengenai sya lg pn keluarga kita orang da mmg saling kenal. N yg sngt menajubkn dn yg buat sya mmg x bole lupa kek dia nmb fon dia sma dgn tarik lahir sya..haaaa kebetulan yg amat sngt kn??:') apa pun sya sngt bersyukur sbb d kenalkn dgn dia juga sudi terima sya seadanya... Terima Kasih buat incik abg yg sudi terima sya seadanya :')

About Me

Nama: Nurul Sakinah binti Daeng Patappe ( nma panggilan ekin @ endut :') )
 Tarik Lahir: 05/11/1991.
 Tempat: Sandakan, Sabah
Keturunan: Bugis (Bone)
Nama Bapa: Daeng Patappe bin D'juddah (telah kembali ke rahmatullah pada 8/9/2003).
Nama Ibu: Marwiah binti Salehe( telah kembali ke rahmatullah pada 25/11/2001)..
Anak bongsu dari 4 orang adik beradik. Akak sulung is blogger to Mardiah Diana :') 3 perempuan 1 lelaki..




Kisah HARI JADI YANG KE-22

Assalamualaikum... Alhamdulillah dgn bertambahnya 1 angka lg usia saya harap semua dapat saya tempuhi dengan redha dn tetap kuat semangat..!! Dekat FB pun ramai kawan2 yg memberi ucapan dn doa buat saya.. Terimakasih uoills :-D .. Dan untuk pengetahuan anda semua di hari lahir saya juga telah menerima seseorang dalam hidup saya :') sidia mmg da tunggu cukup lama untuk saya membuka hati dan akhirnya saya bersetuju.. Tapi kitaorang tak COUPLE lagi bb kitaorang nak bercinta lepas nikah.. Ingin tau kisah selanjutnya.. Nantikan ok hihi cam la populer sangatkan nak di nanti2kan.. Ok la untuk hari ni.. Apa pun di hari lahir saya yg ke- 22 ni mmg amat bermakna sekali.. :')