Ahad, 2 Februari 2014

Hadiah GA Dah Sampai

Assalamualaikum dan selamat petang kat kengkawa blogger yang di hormati...pagi tadi tak di sangka dan tak di duga..tertiba ada abang posmen singgah kat pagar depan rumah...ingatkan surat apa yang sampai...tengok2 abang posmen bawah 1 bungkusan...teringat juga ler GA apa yang pena Ekin join...






Bungkusan Dari Akak Hanis






Apabila Ekin belek2 bungkusan tu...rupanya dari akak Hanis...Akak Hanis kata dapat shwal tapi yang sampai adalah  dress.. Apa-apa  pun terimakasih banyak2 untuk Akak Hanis.. Pada rakan2 yang ada blog tu jangan lupa singgah-singgahlah dekat blog  Akak Hanis dan jangan lupa follow blog dia..SINI




 
Dress Colour Biru...cantik sangat












2 ulasan:

  1. Wah, rezeki awak... Cantik betul baju tu... Tahniah .. semoga bertambah rezeki lepas ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sis....happy sangat2 sebab first time join GA dapat hadiah...hehe..

      Padam

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...