Khamis, 13 Februari 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Assalamualaikum dan salam Jumaat penghulu segala hari kepada semua kengkawan blogger....pepagi ni Ekin nak join satu Ga yang simple jer syarat dia.jom kengkawan semua kita serbu blog TB untuk join Ga yang di anjurkan sempena kedatangan Birthday dia pada 28hb ini...




klik SINI kalau kengkawan nak join yer..jangan malu dan jangan segan..mai ramai-ramai kita join.



Tiada Hadiah Istimewa nak di hadiahkan kat TB
Hanya ucapan yang ringkas jer untukmu
Selamat Menyambut hari kelahiran TB
Semoga berbahagia disamping keluargamu



macam gantung jer ayat kat atas tu..tapi tak apa kan Kak...





4 ulasan:

  1. Assalamualaikum..dtg dr GA yg same..jemput terjah blog saya juga..dh follow yours..kalau belum follow sudi2 kan lah follow blog saya blk yea..tqvm!gud luck dear!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam dan terima kasih sudi singgah di blog Ekin yang tak seberapa ini...

      Padam
  2. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    BalasPadam

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...