Rabu, 19 Februari 2014

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March


Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist bagi setiap bulan .

Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.

1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .

Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

7 ulasan:

  1. salam . thanks sudi join segmen simple ni . btw , tira follow sini sekali ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam...dan terima kasih sudi follow sini.

      Padam
  2. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    balas kunjungan ....

    BalasPadam
  3. gudluck! ct pun dari segmen yang sama! dah follow awak jugak.. =)
    follow sini jugak ok!

    http://the-red-heart.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sis sudi singgah dan follow sini...ekin dah follow blog sis.

      Padam
  4. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    BalasPadam
  5. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.
    dah follow awak jugak..
    follow sini jugak ok!
    http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html

    BalasPadam

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...