Selasa, 30 September 2014

aku tak tau nak bagi tajuk apa entry aku ni -,-



                         Assalamualaikum.....


Aku bukanlah jenis yg suka tulis pasal orang lain dan jenis yg suka mengikuti trend semasa kedua-dua personaliti itu tiada pada aku..hehe :p lebih suka tulis pasal diri sendiri dan segala yg berlaku dalam kehidupan seharian..(ya la da nma blog sendiri punya)...
Akan tetapi mengapakah aku begitu tertarik dgn seseorang nii yaa? Dan aku mula membina blog ini kerana dia, jadi agak tak patut kalau aku tak tulis sedikit ttg dia...



Siapakah 'dia' yg aku maksudkan tu tak lain dan tak bukan.... FL/Fatin Liyana  seorang blogger terkenal,terngetop,terpopular dan termacam-macam lagi.. Dan mesti anda semua amat mengenali beliau dan mengikuti segala cerita-cerita beliau walaupun sekadar di dunia maya... Sumpah aku minat gila dgn dia, cukup simple, ringkas, padat dan mencuit hati cerita-ceritanya kan?? Aku pula kalau buat entry banyak beno ayat aku silap hehe... Aku tak boring bila baca blog akak FL ni kdg pandai tergelak sensorang di buatnya hahaiii.. Caya lah kak Fatin semoga terus berkarya di dunia maya ni soalnya tanpa anda siapalah aku di sini cewah giteuuu kalau kak Fatin baca blog aku kompom di gelaknya aku..

Sedikit fotonya mbak Fatin yg aku ambil sebagai koleksi juga inspirasi :')


Harap-harap suatu hari nanti dapat jumpa kak Fatin Liyana di dunia realiti dan bukan fantasi atau mimpi... Hope sangat-sangat.. Huhuhu....




Sekian terimakasih... ^_^

4 ulasan:

  1. fatin liyana
    aku dan nursakinah nak jumpa kamu... he..he..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Yaa.. Memang bertuah pemilik nma Nur Fatin Liyana Asri ni..

      Padam

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...