Ahad, 7 September 2014

openhouse prt.II

Assalamualaikum....



Setelah sekian lama baru mau update blog lagi, sibuk bukan main lagi lepas raya ja hbs tempahan langsir tempaha makana pula.. Alhamdulillah rezeki... Syukur... Dan baru ada masa sikit hendak menaip, bercerita.. Hehe...



Hari tu da story pasal openhouse juga kalin ni sambungan dia pula tapi bukan tempat yg sama.. Lain tempat.. ***next


Pada 16/7 yg lalu berlangsungnya majlis rumah terbuka dari En. Hasri dan Pn. Rosmiati...
Kali ni mmg makan besar punya cuma aku tak sempat ambil gambar semua sbb sibuk mengatur pinggan mangkuk kek belakang.. Jadi ada la sempat snap sikit...


Aku bubuh sekali semua gambar tu.. Lambat mau uplod 1 per 1 dah la line pun kadang mcm siput... Bikin baran juu...(cakap sabah)
Menu hari tu:
1. Nasi Beriani
2. Nasi Impit
3. Ayam Masak Merah
4. Ayam Masak Rendang
5. Daging Masak Gulai
6. Sate
7. Laksa


Yang sempat snap ayam masak merah ja bb waktu tu aku yg masak sempat la snap hehe...

Itu tuan rumah.. En. Hasri dan Pn. Rosmiati..
Sebenarnya majlis ni adalah majlis ulang tahun perkahwinan mereka, memandangkan ianya terkena pada bulan syawal maka sekali la majlisnya dilangsungkan..

Selamat ulang tahun perkahwinan buat kedua mempelai..hehe


Next***


Majlis bermula dari jam 2pm-10pm
Selesai majlis terus kemas semua.. Dah siap2 kemas tidur zzzZzz....



5 ulasan:

  1. Assalamualaikum dik...ruginyer tak dapat datang...hehe

    BalasPadam
  2. Waalaikumsalam.. Haa rugi..hehe x apa 15hb turun la..

    BalasPadam
  3. Salam yer....akak tag sekali lagi.....hehe....

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-zyrazhr_19.html

    BalasPadam

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...