Langkau ke kandungan utama

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!


hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

Ulasan

  1. singgah bw dr segmen kerusiburok :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
      http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

      Padam
  2. siggah dri segmen yang sama

    bluekawaii-ira.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Assalam

    Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    BalasPadam
  4. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    BalasPadam
  5. Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    BalasPadam
  6. Datang dari GA yang sama, good luck!

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    BalasPadam
  7. singgah follow balik. good luck yerr! ^_^

    BalasPadam
  8. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    BalasPadam
  9. Haiii heheh singgah sini juga bah. Good luck join GA ni haha a :)

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    BalasPadam
  12. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    BalasPadam
  13. BW dr segmen yg sama jugak. gud luck! :)

    BalasPadam
  14. haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

    BalasPadam
  15. singgah dari GA yang sama :)
    good luck!

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    BalasPadam
  16. Done follow, followback?

    http://adelinelah.blogspot.com

    BalasPadam
  17. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    BalasPadam
  18. done follow. tq join GA saya ye! next time join lagi ye :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum...

alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar juga hehe... 20hb-24hb 4 hari perjalanan dari bukit garam kinabatangan menuju ke sulawesi tengah Indonesia.


kapal dibelakang tulah yg kami naiki menuju pelabuhan parepare selama 2 malam berlayar..






tak sempat gambar kapal sebab sesak dengan orang ramai.. atas kapal ja selpi haha








Maaf lambat keluar ceritaa..

Balikkk kampung...

Assalamualaikum....


Seperti entry yg lepas dengan ceritanya nak pulang ke kampung halaman, terletak nun jauh di Sulawesi tengah(kalau tak silap) Indonesia. Debaran kian terasa inshaaAllah 20hb ni kita berangkat. Kali pertama berjalan sendiri tanpa di temani kakak atau abang..  heee...  25tahun ni kali pertama pegi jauh sorang-sorang... tipulah kalau lutut ni tak bergegar yoo...


Selalunya bila orang balik kampung ni bawa baju ja kan, lain pula ceritanya, milo berpeket-peket dibawa almaklumlah dekat kampung sana milo mahal gilaa katanya pastu rasa diapun berbeza. Milo malaysia juga paling tiptop... isi beg pun mahu separuh penuh denga milo jaa... baju berapa helai ja pun.. huhu..





Bawa sikit ja barang. Dalam perjalanan nanti kena jaga dan awasi beg, kalau tak hilang di angkut orang lain. Nangis tak berlagu laa kita.. Dan di nasihati agar menyimpan tanda pada beg pakaian dan barang yg hendak di bawa. senang nak cam nanti sebab naik kapal air ni tak sama dengan naik pesawat yg da ada tag …

Berhijrah

Assalamualaikum.. Lama sungguh blog ni dibiarkan tanpa ada sebarang aktiviti.. Huuuuu.... K pas ni janji akan lebih aktif mengupdate segala macam status.. Sedih bercampur gembira perasaan ini.. Ok nak cerita inshaaAllah 20hb ni kak inaa balik ke kampung halaman yg nun jauh di sulawesi, indonesia... Sedih berpisah dgn adik beradik di sini(sandakan,sabah) dan gembira bertemu keluarga sepupu sepapat d sana(indonesia) .Pas ni kita jadi blogger indonesia la kan hehehe....(perasannyaaa)Nanti inaa ceritakan dan kongsikan perjalanan pulang okey peminat-peminat ku sekalian haha(perasan lagi).Sebelum tu nak belanja gambar akak yg sungguh molek ni (mohon muntah dgn minah yg perasan ni yaa)