Isnin, 3 November 2014

Kenduri Kahwin Ohh Kenduri Kahwin

Assalamualaikum....

Ok taip entry laju-laju.. Kemarin adalah singgah dekat Bandar Lela jempuatan kenduri kawen kawan, dah terjumpa dengan kawan lama kawan kecik-kecik dlu, sebelum kita ke kenduri kawen singgah kejap ke bandar cari hadia utk pengantin. Da penat keliling bandar tak jumpa juga dengan hadia yg bekenan.. Mula-mula rasanya dorg nak bagi kuali,periuk,senduk segala pinggan mangkuk haa... Bila fikir balik aik? Tak jadi bajet kurang hehe.. Beli sampul isi sedikit RM da.. Senang..

Mcm betanding je dua orang ni kan..hehe tuu best preng kita dari kecil.. Ita, comel je puyut dia ^_^


Dengan peminat tegar k-pop Intan

Entry ni sebenarnya dah lama aku taip.. Akan tetapi baru aku ternampak draf, hehe baru la aku  sambung balik karang haha dah mula timbul mood kemalasan di situ..

Aku habiskan jalah ceritanya ni.. Alang alang dah wifi hidop kan..

Rupa pengantin pun belum masuk lagi jap aku cari gambo yaa bb rasanya da jauh tersimpan... Kena skrol lelaju album gambar aku ni...



Jeng..jeng..jenggggg........

Tu diaa rupa pengantinnya hehe... Yg puang je aku dok snap nak nunggu yg laki lambak lagi.. Ni pung nak cepak...huhuhu...



Selamat pengantin baru buat puan Lela tomato.. Moga berkekalan hingga ke akhir hayat.. Aamiin... 'Barakallah hulakuma wa barakah.. Alaiikum mah waa jamaa' baina kum maa fii khair...'




Ita ngn suami dia.. Dorng ni kan nmpk mcm sweet je.. Hehe

Kak diana dgn suami dia.. Sebenarnya suami ita ngn suami kak diana adik beradik jadi kesimpulannya ita dgn kak diana Biras.. Ye ke cam tu..??




Ok sekian saja entry kli ni... Wifi da nak bagi off..huhu...

-terimakasih-

2 ulasan:

  1. salam dik akak...best kan hri tu dah jln2 kat pusat bndr lepas tu ker rumah pengantin lgi....

    BalasPadam
  2. Waalaikumsalam... Yaa best kn.. Ada msa jln lagi hehe

    BalasPadam

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...