Sabtu, 8 November 2014

Ku Di Lamun Cinta

Assalamualaikum.........





Hehe saja ja bubuh tajuk cam tu biar gempak seh gitewww.... Haha..
K la tak mau banyak menaip sangat ni, jari lenguh lenguh taip pastu salah eja padam balik huhuhu bila tengok, semak balik amboi kemain banyak silap eja entah apa yg aku duk taip kadang bila aku da post entry baru perasan ada kesilapan, haaa kemas kini balik dahhh... Maklumlah kita ni kan cuma insan biasa tak lepas dari melakukan kesilapan. Kesilapan jadikan suatu pengajaran di masa akan datang In Shaa Allah...



Oya aku suka sangat edit gambar dekat  Photo Grid  comel je nampak hehe (puji diri sendiri minah ni)


Antara karya yang aku cipta dengan Photo Grid:
Ada mcm Yuna tak?? Hehehe...



Malu la tu kononnya... Hakhakhakkk...!!



Control ayu gitu... Ok ok... Saya dah ready ni... Rombongan silakan.. Hehehe...





Ok.. Itu antara sedikit editing yang aku buat, yalahkan muka siapa lagi kalau bukan muka aku hehe..



-sekian terimakasih-

5 ulasan:

  1. cantik gak edit guna pgotogrid ni yerr. tapi sayangnya belum ada samrtphone. huhu

    BalasPadam

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...