Isnin, 24 November 2014

Yeaaa dapat baby baru..


Assalamualaikum.......



haa macam tajuk utama kita pada hari ini, best fren kita Ita dah selamat melahirkan baby ke-2 pada 23/11 (ahad).. kebetulan aku baru je cerita cerita dengan dia, aku balik dia pun di hantar ke Hospital Kinabatangan.. Alhamdulillah kedua duanya selamat..

welcom sayang... 

Takdapat tengok dekat dekat... :'(
dapat pic pun dari kak Diana

kenangan waktu dalam perut hehe...


-sekian-

5 ulasan:

  1. Balasan
    1. comel... ^_^ nt sy p sana gomoi dia cukup2... huhu

      Padam
  2. Balasan
    1. tengok baby comel2 terasa nak juga ada baby sendiri kan... hehehehe....

      Padam
  3. Tahniah dpt anak buah.. nnt leh geng ng firash...
    Balas kunjungan dan follow sini ye

    BalasPadam

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...