Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2014

Cuti-cuti GIVE AWAY

Assalamualaikum dan selamat malam buat kengkawan blogger semua...Ekin join atas jemputan dari blogger Mardiah Diana ,terima kasih sebab sudi jemput Ekin untuk join...



klik SINI kalau ada kengkawan nak join
Fiza akan bercuti di Pulau Redang


edisi photoshoot

Assalamualaikum... hii... tak ada kerja lain apa lagi snap laaa..hehe...





Klu mau masukkan pic kitaorg mmg bnyk rasanya mau full memori 36gb.. 




Antara sepupu yg paling rapat.. :)

Mini GA T-shirt Blogger

Assalamualaikum dan selamat malam buat kengkawan blogger semua...malam ni nak join Mini GA T-shirt blogger...mana tau ada rezeki dapat memiliki T-shirt blogger...jom join kengkawan untuk memeriahkan GA dan mana tau rezeki kengkawan untuk memiliki T-shirt blogger...kan...kan...





klik SINI atau banner kalau nak join






KOMIK: kerana mereka pernah bersabar denganmu.

Hari ni hari selasa...

Assalamualaikum..hiii rsa cam teruja sikit hri ni bb utk kli pertamanya buat entry dr note yg d hadiakn oleh abg kesayangan... thanks abgku u r the bst abg in the world..hihi kemain puji..
ni cerita hari minggu.. muka2 bru cabut gigi..(masih terasa kekebasannya)

SAYA NAK MENANG PANDORA

Assalamualaikum dan selamat petang kengkawan semua...jom join






klik SINI atau klik banner atas kalau nak join







1st Giveaway By ArinaCamaro

Assalamualaikum semua kengkawa semua...ini satu lagi Giveaway yang sangat simple syarat dia...jom ramai kita join untuk memeriahkan Giveaway by Arina Camaro..





klik SINI untuk join

Doodle giveaway by Alin Afina

Assalamualaikum dan selamat pagi kengkawan semua...semoga sihat jer semua ya...dan yang paling penting kita semua berdoalah semoga semua penumpang dan anak kapal pesawat mas MH370 terselamat dan semoga usaha mencari dipermudahkan oleh Allah..



Pepagi ini Ekin nak join Giveaway doodle giveaway by Alin Afina...syarat dia pun senang jer..jom kita ramai-ramai join yer..



klik SINI