Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2014

aktiviti setiap hari

Assalamualaikum....  Setelah lama menyepi tanpa kabar akhirnya aku muncul semula hahaha...!(dgn muka belagak)
Rindu dengan blog tapi jarang ada masa utk melayan.. Maaf sangat2 pada yg da follow dn aku tak follow balik sbb belum ada masa utk aku duk menghadap blog... :)

Dekat2 puasa ni kan macam2 yg ada dlm otak.. Semua benda rasa mau buat, rasa mau juga meniaga tp bila fkir2 balik mcm penat juga.. Terkejar-kejar..

layanzzzzz......

Assalamualaikum... Haiii .. Noting to say.. Layan gambar jaa.. :p hehe...







Agak beterabuh aku uplod gambar.... Hehehe..

Bercinta Selepas Nikah

(MULA2 BERKENALAN di Stesen KTM)

Mamat : Assalamualaikum.. Hai awak, saya nak berkenalan dengan awak boleh tak..? Minah : Waa’laikumussalam.. Boleh, tapi kene jumpa mak bapak aku dulu.. Minta izin.. Kalau mak bapak aku bagi, aku on je.. Mamat : Waaa.. Boleh tahan ek awak ni.. Ok saya jumpa mak bapak awak.. Bagi alamat rumah awak.. Minah : Ni i/c aku, cepat la salin alamat aku.. Mamat : Tangan menyalin sambil tersenyum2 (dalam hati : Ceh malas betul punya minah.. Takpe2.. Waa nama NURUL IMAN.. Lembut je nama tapi perangai brutal tol..) Selasa (SAAT SI MAMAT JUMPA MAK BAPAK SI MINAH) Mamat : Assalamulaikum pak cik mak cik.. Sihat..? Pak cik & Mak cik : Waa’laikumussalam.. Alhamdulillah kami sihat.. Tapi, anak ni siape..? Mamat : Saya MOHD AIMAN.. Saya datang jumpa makcik dengan pakcik ni sebab nak mintak izin nak berkenalan dengan anak pakcik yang bernama NURUL IMAN.. Pak cik : Alhamdulillah.. Ade lagi pemuda yang gentleman macam kamu ni lagi ye zaman sekarang.. Sebenarnye, kamu la…