Langkau ke kandungan utama

Akhirnya...

Asalamualaikum... setelah sekian lama aku menanti... akhirnya.... hukhukhuk T_T...



Setelah sekian lama aku nantikan ... akhirnya..... da jadi peminat setia hello kitty.. hahaha



Terimakasih buat en. Mohd. Ali, sudi buatkan base hello kitty ni... syg awk 500% hahahahaaha... lawa buat hiasan war bila da dekat2 war tukar balek untung lwn dpt free ★.. selamat berjuang utk geng2 Rosov Clan.. chayok2 semua ^_^


*pesanan utk pemain coc.. kita main game ni utk hilangkan boring semata bukan sampai lalai lupa tanggungjawap semua .. game ini sekadar hiburan mengisi masa lapang .. menang atau kalah adat perlawanan jangan marah/gaduh dgn kawan semata2 game ni.. ok enjoii war.. ^_^


*utk Peminat COC tegar. . . 

Wahai bakal suamiku..
Saat kau melafazkan nikah..
Maka percayalah..
Cinta aku padamu seteguh town hall level 10..
Akan aku perjuangkan hidupku demi kamu
seperti golem lv5..
Aku akan menemani setiap langkahmu seperti
witch level 2 dan menyokong kamu seperti
wizard lv6..
Wahai bakal suamiku..
Percayalah akan aku kukuhkan rumahtangga kita dengan wall level 11..
Akan ku bina inferno tower,hidden tesla, wizard tower,xbow dan sebagainya lagi..
Bagi melindungi kamu dari mana2 goblin dan
wallbreaker yang cuba mencuri kamu dan
menghancurkan rumah tangga kita..
Akan aku bertukar menjadi giant lv7 atau naga lv4 untuk membalas dendam pada mana2 orang yang akan cuba meranapkan rumah tangga kita..
Agar kita mampu bersama menjalani
kebahagiaan hidup dan membina apa yang kita
inginkan menggunakan builder dan mampu
hidup bahagia selamanya....

     
hahahahhahhahahahha. 


Naaa sabar laa klu ini suda keluar... T_T hahahaha jangan stresss... :)

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Balikkk kampung...

Assalamualaikum....


Seperti entry yg lepas dengan ceritanya nak pulang ke kampung halaman, terletak nun jauh di Sulawesi tengah(kalau tak silap) Indonesia. Debaran kian terasa inshaaAllah 20hb ni kita berangkat. Kali pertama berjalan sendiri tanpa di temani kakak atau abang..  heee...  25tahun ni kali pertama pegi jauh sorang-sorang... tipulah kalau lutut ni tak bergegar yoo...


Selalunya bila orang balik kampung ni bawa baju ja kan, lain pula ceritanya, milo berpeket-peket dibawa almaklumlah dekat kampung sana milo mahal gilaa katanya pastu rasa diapun berbeza. Milo malaysia juga paling tiptop... isi beg pun mahu separuh penuh denga milo jaa... baju berapa helai ja pun.. huhu..





Bawa sikit ja barang. Dalam perjalanan nanti kena jaga dan awasi beg, kalau tak hilang di angkut orang lain. Nangis tak berlagu laa kita.. Dan di nasihati agar menyimpan tanda pada beg pakaian dan barang yg hendak di bawa. senang nak cam nanti sebab naik kapal air ni tak sama dengan naik pesawat yg da ada tag …

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum...

alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar juga hehe... 20hb-24hb 4 hari perjalanan dari bukit garam kinabatangan menuju ke sulawesi tengah Indonesia.


kapal dibelakang tulah yg kami naiki menuju pelabuhan parepare selama 2 malam berlayar..






tak sempat gambar kapal sebab sesak dengan orang ramai.. atas kapal ja selpi haha








Maaf lambat keluar ceritaa..

Berhijrah

Assalamualaikum.. Lama sungguh blog ni dibiarkan tanpa ada sebarang aktiviti.. Huuuuu.... K pas ni janji akan lebih aktif mengupdate segala macam status.. Sedih bercampur gembira perasaan ini.. Ok nak cerita inshaaAllah 20hb ni kak inaa balik ke kampung halaman yg nun jauh di sulawesi, indonesia... Sedih berpisah dgn adik beradik di sini(sandakan,sabah) dan gembira bertemu keluarga sepupu sepapat d sana(indonesia) .Pas ni kita jadi blogger indonesia la kan hehehe....(perasannyaaa)Nanti inaa ceritakan dan kongsikan perjalanan pulang okey peminat-peminat ku sekalian haha(perasan lagi).Sebelum tu nak belanja gambar akak yg sungguh molek ni (mohon muntah dgn minah yg perasan ni yaa)