Khamis, 16 April 2015

i'm coming.. hahaha

Assalamualaikum.. heehaaa.. punya la lma aku biar blog berusang tanpa join sebarang GA tau SEGMENT, sibuk kalahkan mentri besarr huu..


Mcm bnyk story yg aku ketingalan hehe komen dekat blog kwn2 pun jrg mcm lupa kwn kn heee , sbnrnya tak la mna aku lupa kwn cuma sejak kebelakangan ini aku amat sibuk.. jadi bby siter hehe..


Masa selfie utk dri sndri pun mcm sempat tak sempat haha. 😂 tapi ada juga la curi2 selfie .


             
haii.. nma kita  Amierul Akhmal Afiezie bin Amiruddin, umur kita masuk 3bulan daa...   






rasa malas berkata kata, biar gambar berbicara.. 


   
Aku pun makin lama makin sihat.. 😩
bersama geng selfie Akma.. kakak c miyu.. 


ambik gmbr takat muka ja.. hahaha takut tengok pic penuh.. 😷



Haaa hantu selfie suda maliii woooo.....




Line clear , lancar menaip, line tak clear .. mcm bst sambung tidur balek.. .. masalah yg sering kali terjadi padaku bila asyik lost connet.. apa lagi bila kena time War coc menangis weyyyyy.... 😭



Punya la payah jaga benda ni.. haha tapi aku suka main la.. ni satu2nya game yg bertahan dlm fon.. dari ruma aku kicik2 smpai la tahap cam ni aku jga.. hukhuk terharu :'(.. 


hahaha...ok bole ja main game ni asal jangan sampai melalaikan.. ingat masa sama tanggungjawap. Semua game pun klu di layan sangat mmg lalai bukan takat coc ja tau.. 😒



Ok.. aku pun ndk suda ni mau cerita apa hmmm hehehe nanti aku lapang2 aku buat entry lagi k babaiii semua kesayangan.. 😘😘  Assalamualaikum..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...