Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2015

Akhirnya...

Asalamualaikum... setelah sekian lama aku menanti... akhirnya.... hukhukhuk T_T...






Terimakasih buat en. Mohd. Ali, sudi buatkan base hello kitty ni... syg awk 500% hahahahaaha... lawa buat hiasan war bila da dekat2 war tukar balek untung lwn dpt free ★.. selamat berjuang utk geng2 Rosov Clan.. chayok2 semua ^_^

*pesanan utk pemain coc.. kita main game ni utk hilangkan boring semata bukan sampai lalai lupa tanggungjawap semua .. game ini sekadar hiburan mengisi masa lapang .. menang atau kalah adat perlawanan jangan marah/gaduh dgn kawan semata2 game ni.. ok enjoii war.. ^_^

*utk Peminat COC tegar. . . 
Wahai bakal suamiku.. Saat kau melafazkan nikah.. Maka percayalah.. Cinta aku padamu seteguh town hall level 10.. Akan aku perjuangkan hidupku demi kamu seperti golem lv5.. Aku akan menemani setiap langkahmu seperti witch level 2 dan menyokong kamu seperti wizard lv6.. Wahai bakal suamiku.. Percayalah akan aku kukuhkan rumahtangga kita dengan wall level 11.. Akan ku bina inferno tower,…

Rajinnya...

Assalamualaikum... pssttttttt.... rajin pula update blog ni hehe.. (nada berbisik) bosan ba tu la update lagi.. malar melayan coc sekali sekala menconteng blog pula...(masi berbisik).. hari tu kami ada selpi lagi..haaa jgn harap mau update klu tdk ada gambal selpi di kasi masuk hehehe...


Tu la c kak long (mardiah diana) tdk mau singga beselpi sma kami hekhekhek... jgn jeless .. 


Sekian terimakasih... ✌✌♥

Terlajak TYPO..

Assalamualaikum.. hii hahaha hari ni rajin pula sampai update 2 entry .. jarang2 berlaku ni hahaha. Ok aku nak mula cerita tentang tajuk utama utk hari ini.. TYPO hahaaha mesti korang pun sering mengalaminaya kan..?? Haha aku pun tak perna lari dari TYPO ni , apa lagi klu da kalangkabut menaip msj haha kompom tu..


tengok cam kwn ni.. tanya kabar pun kemain payah hahaha.. tu la klu kamus aktif segala tok nenek keluar kadang kita tak perasan pun ayat tu hahaha...  typo ni mmg buat orang tegelak bagai nak keluar air mata.. 

i'm coming.. hahaha

Assalamualaikum.. heehaaa.. punya la lma aku biar blog berusang tanpa join sebarang GA tau SEGMENT, sibuk kalahkan mentri besarr huu..


Mcm bnyk story yg aku ketingalan hehe komen dekat blog kwn2 pun jrg mcm lupa kwn kn heee , sbnrnya tak la mna aku lupa kwn cuma sejak kebelakangan ini aku amat sibuk.. jadi bby siter hehe..


Masa selfie utk dri sndri pun mcm sempat tak sempat haha. 😂 tapi ada juga la curi2 selfie .









rasa malas berkata kata, biar gambar berbicara.. 




ambik gmbr takat muka ja.. hahaha takut tengok pic penuh.. 😷






Line clear , lancar menaip, line tak clear .. mcm bst sambung tidur balek.. .. masalah yg sering kali terjadi padaku bila asyik lost connet.. apa lagi bila kena time War coc menangis weyyyyy.... 😭




hahaha...ok bole ja main game ni asal jangan sampai melalaikan.. ingat masa sama tanggungjawap. Semua game pun klu di layan sangat mmg lalai bukan takat coc ja tau.. 😒



Ok.. aku pun ndk suda ni mau cerita apa hmmm hehehe nanti aku lapang2 aku buat entry lagi k babaiii s…