Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2014

Nazirahnyerr miniGA Sempena 3rd Anniversarry

Assalamualaikum dan salam sabtu kengkawan blogger semua...jom ramai2 kita join Mini GA ini


 klik banner kat atas untuk join


Happy Anniverasarry yang ke 3 tahun Kak Nazirah

Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb

!Assalamualaikum!



4 TIPS CINTA JARAK JAUH

kredit Gambar : Ayat-Ayat Cinta

Assalamualaikum.. hi cik ekin@kak ndut muncul lagi kali ni nak share story pasal ni lah 'Cinta Jarak Jauh'.. Pasti rakan2 blogger dn juga rakan2 di luar sana tau tentang kisah saya dgn sidia. Yess kita org cinta jarak jauh la ni hehehe.. Dan mungkin ada juga rakan2 yg mengalaminya, saya faham perasaan anda sebab kita sama..!! Heee....


Saya from Sandakan dan sidia from Tawau.. Tak juga jauh mana pun alahhai kalau slow2 bwak keta tu lebih kurang 4jam je, kalau speed ress tu agak2 2jam stnga kot? Tapi lagi elok bwak berhati-hati ingat nyawa tu, ingat org tersayang yg sedang menanti tu..


Ok panjang pula pepot2... Ni antara tips yg saya ingin kongsi utk anda yg mengalami nasib mcm saya.. Muda2han dgn perkongsian ni kita akn dpt lebih menjaga hubungan dgn Allah,keluarga dan sidia agar tidak ada yg takpuas hati.. In Shaa Allah...


Cinta jarak jauh adalah, dua orang yang saling mencintai, namun ia terpisahkan oleh jarak yang jauh di sana,…

1st Giveaway By Dscarnia

\(^o^) Assalamualaikum. Hai (^o^)/


- klik banner untuk join-

Tips Untuk Menjadi Wanita CANTIK.

Assalamualaikum kepada rakan2 blogger ni ada sedikit tips untuk di kongsi... Semoga bermanafaat untuk kita semua.. In Shaa Allah..


Setiap kali selepas solat isyak, ambil air segelas..

1. Baca Surah Al-Fatihah seKali
2. Baca Ayat Kursi sekali
3. Baca Surah Al-Waqiah ayat 35-38 tujuh kali
 4. Tiup
5. Minum ikut sunnah (3 kali teguk)


Amalkan hari-hari yaa!In shaa Allah kita akan kelihatan 'cantik' Cantik bagaimana? Cantik 'hati' dan bila orang lihat kita, mereka rasa 'sejuk' je. Rasa 'tenang' semacam je..



Kisah Aku Dan Dia Part:1

Assalamualaikum wbt.. Ok tengok tajuk utama utk hari ni memang dah sah2 kisah romantik hehe.. Romantik la sangat...









Kisah ni saja saya tulis sebagai kenangan terindah dalam hidup.
Kali pertama kenal dengan incik B, tak sangka pula dia akn jadi begitu penting dalam hidup. Walaupun tidak pernah menatap wajah antara 1 sama lain, tapi rasa mcm dekat antara kami..hmm pelik btl perasaan ni yaa..


Mula kenal dgn incik B pada tahun 2009 bulan 11 lepas raya klu x salah, da lama agak berkarat pikir time2 tu hohoo.. Kitaorang kenal melalui keluarga, macik kepada saya iaitu kak Ros dan adik kepada incik B, Ana.. Sebelumnya tu saya ingin di perkenalkan kepada adik incik B yg usia sebaya dgn saya juga. Tapi jangkaan meleset tiba2 macik dn suaminya bekenan nk kasi kenal dgn incik B pula..


 Haaa... Memang lah incik B ni jauh beza dgn usia saya, pertama kali dengar suara haaa bukan men lagi saya 'trep' gengster konon.. Buat2 suara ganas supaya dia tak bekenan coz saya …

Segmen BLOGLIST walkstatic.blogspot.com

Assalamualaikum dan selamat petang buat kengkawan semua...jalan tadi terjumpa satu segmen yang cukup simple...segmen mencari bloglist...




klik banner untuk join

first segmen simple by hana : mencari bloglist & rakan

Assalamualaikum dan salam pagi khamis semua kengkawan blogger..pepagi ni nak join first segmen simple...


klik banner untuk join



Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Assalamualaikum .Apa Khabar !

Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist bagi setiap bulan .
Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.
1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March' 2. Copy coding entry dan paste . 3. Submit dibahagian komen okeyy .
Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .