Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari 2015

TAk tau tajuk apa ni.. hahahaha

Assalamualaikum.... 
hai hai hai... arrrrr lamanya baru buka blog lagi, asyik sibuk dgn hal berkaitan rumahtangga *amboi mcm da kwen pulak yaa..* haaa takda la sibuk duk atur kehidupan di dunia realiti yg tiada sudah, jadi ambil keputusan utk mengarang entry kejap da lama ku tinggalkan dunia siber ni hahaha... Rindu juga jemari ini ingin menaip. Ok takpa lepas ni akan penuh la entry ku setiap hari. Ewah ewahh... Sebelum berceloteh dgn panjang lebarnya meh akak belanja gambaq naa. .... Ehemmm ada yg rindu tak? Hehehehehe....... Okey... sejak menyepikan diri dari dunia blog *cewah mcm la populer sangat kan. Padahal enta ada yg kenl juga ka* lebih aktif dgn dunia clasher,  ada tak clasher dlm senarai rakan² blogger di sini? Kalau ada heheh yeaa kita geng.... 

bosan.. aku bosan...bla bla bla

Assalamualaikum... hi

        dulu kemain lagi suka sangat mengarang, sekarang ni rasa kurengg sikitt hmm malas pun ada mau taip2 ni bkn apa kadang tu macam tk ada benda nak d story kan. lebih suka taip ayat2 pendek. Hakss....


     haaa kan dah tk tau nak taip apa daa... tak apa la ni pun saja buat isi entry.. boring pula tengok asyik benda yg sama  jee terpampang d blog.. ceq sebenaq nya ingin ubah tema blog tapi tak reti.. hmmm ada sesiapa yg pakar tk? Mai pm ceq.. hehe

Salam Aidilfitri 1436H

Assalamualaikum   salam aidilfitri kepada semua rakan-rakan blogger... 


Musim bunga di Sandakan Sabah

Assalamualaikum... karang ni x payah g jauh2 dekat dlm Malaysia pun ada musim bunga haha berikut gambar2 yg sempat di snap 😉









Akhirnya...

Asalamualaikum... setelah sekian lama aku menanti... akhirnya.... hukhukhuk T_T...






Terimakasih buat en. Mohd. Ali, sudi buatkan base hello kitty ni... syg awk 500% hahahahaaha... lawa buat hiasan war bila da dekat2 war tukar balek untung lwn dpt free ★.. selamat berjuang utk geng2 Rosov Clan.. chayok2 semua ^_^

*pesanan utk pemain coc.. kita main game ni utk hilangkan boring semata bukan sampai lalai lupa tanggungjawap semua .. game ini sekadar hiburan mengisi masa lapang .. menang atau kalah adat perlawanan jangan marah/gaduh dgn kawan semata2 game ni.. ok enjoii war.. ^_^

*utk Peminat COC tegar. . . 
Wahai bakal suamiku.. Saat kau melafazkan nikah.. Maka percayalah.. Cinta aku padamu seteguh town hall level 10.. Akan aku perjuangkan hidupku demi kamu seperti golem lv5.. Aku akan menemani setiap langkahmu seperti witch level 2 dan menyokong kamu seperti wizard lv6.. Wahai bakal suamiku.. Percayalah akan aku kukuhkan rumahtangga kita dengan wall level 11.. Akan ku bina inferno tower,…

Rajinnya...

Assalamualaikum... pssttttttt.... rajin pula update blog ni hehe.. (nada berbisik) bosan ba tu la update lagi.. malar melayan coc sekali sekala menconteng blog pula...(masi berbisik).. hari tu kami ada selpi lagi..haaa jgn harap mau update klu tdk ada gambal selpi di kasi masuk hehehe...


Tu la c kak long (mardiah diana) tdk mau singga beselpi sma kami hekhekhek... jgn jeless .. 


Sekian terimakasih... ✌✌♥

Terlajak TYPO..

Assalamualaikum.. hii hahaha hari ni rajin pula sampai update 2 entry .. jarang2 berlaku ni hahaha. Ok aku nak mula cerita tentang tajuk utama utk hari ini.. TYPO hahaaha mesti korang pun sering mengalaminaya kan..?? Haha aku pun tak perna lari dari TYPO ni , apa lagi klu da kalangkabut menaip msj haha kompom tu..


tengok cam kwn ni.. tanya kabar pun kemain payah hahaha.. tu la klu kamus aktif segala tok nenek keluar kadang kita tak perasan pun ayat tu hahaha...  typo ni mmg buat orang tegelak bagai nak keluar air mata..

i'm coming.. hahaha

Assalamualaikum.. heehaaa.. punya la lma aku biar blog berusang tanpa join sebarang GA tau SEGMENT, sibuk kalahkan mentri besarr huu..


Mcm bnyk story yg aku ketingalan hehe komen dekat blog kwn2 pun jrg mcm lupa kwn kn heee , sbnrnya tak la mna aku lupa kwn cuma sejak kebelakangan ini aku amat sibuk.. jadi bby siter hehe..


Masa selfie utk dri sndri pun mcm sempat tak sempat haha. 😂 tapi ada juga la curi2 selfie .









rasa malas berkata kata, biar gambar berbicara.. 




ambik gmbr takat muka ja.. hahaha takut tengok pic penuh.. 😷






Line clear , lancar menaip, line tak clear .. mcm bst sambung tidur balek.. .. masalah yg sering kali terjadi padaku bila asyik lost connet.. apa lagi bila kena time War coc menangis weyyyyy.... 😭




hahaha...ok bole ja main game ni asal jangan sampai melalaikan.. ingat masa sama tanggungjawap. Semua game pun klu di layan sangat mmg lalai bukan takat coc ja tau.. 😒



Ok.. aku pun ndk suda ni mau cerita apa hmmm hehehe nanti aku lapang2 aku buat entry lagi k babaiii s…

Lama Tak Jumpa

Assalamualaikum.... yabedabeduuuu..... lamanya bru buka blog lagi... 😭😭 rindu hukhukhuk...
Dah hbs tahun daa mcm tak terasa dah 2015 kan,




Tahun ni pun aku dah 24.. waaaa naik setingkat lagi umur tp prangai still kanak2 yg riang bermain huhu..bila la adk sorg ni mau matang? Ok. 😔


Baru ada hati buka dan taip blog,  apa tdknya asyik layan game ja haa . Kuat gak magnet coc (clash of clan) tapi kita org tak la terpengaruh sngt skdr hilngkan boring. Bst apa jumpa kwn2 baru hehe mna tau jumpa jodoh pula.. yaa mmg btl la dlm game tu ada gmbr rupa firaun.  Dekat motar pula ada bentuk mata 1(dajjal) . Kita main2 juga tp tdk la sampai melalaikan.. bukn juga mau bela game ni saja ja.. tau mesti ramai d luar sana yg duk main game ni kan.. x salah main game asal tdk smpai mendatangkan keburukan,  pandai2 la bahagi masa kan, klu la asyik lyn benda segi empat ni hbs 1 ruma rentung gara2 lalai la kan.. hehehe 😁😁




Entry kali ni tak la menarik sangat ya sbb aku cuma cerita benda2 yg simple2 ja eso…