Selasa, 27 Januari 2015

Lama Tak Jumpa

Assalamualaikum.... yabedabeduuuu..... lamanya bru buka blog lagi... 😭😭 rindu hukhukhuk...
Dah hbs tahun daa mcm tak terasa dah 2015 kan,




Tahun ni pun aku dah 24.. waaaa naik setingkat lagi umur tp prangai still kanak2 yg riang bermain huhu..bila la adk sorg ni mau matang? Ok. 😔


Baru ada hati buka dan taip blog,  apa tdknya asyik layan game ja haa . Kuat gak magnet coc (clash of clan) tapi kita org tak la terpengaruh sngt skdr hilngkan boring. Bst apa jumpa kwn2 baru hehe mna tau jumpa jodoh pula.. yaa mmg btl la dlm game tu ada gmbr rupa firaun.  Dekat motar pula ada bentuk mata 1(dajjal) . Kita main2 juga tp tdk la sampai melalaikan.. bukn juga mau bela game ni saja ja.. tau mesti ramai d luar sana yg duk main game ni kan.. x salah main game asal tdk smpai mendatangkan keburukan,  pandai2 la bahagi masa kan, klu la asyik lyn benda segi empat ni hbs 1 ruma rentung gara2 lalai la kan.. hehehe 😁😁




Entry kali ni tak la menarik sangat ya sbb aku cuma cerita benda2 yg simple2 ja esok lusa mybe cerita panjang lebar hehe.

Buat rakan seperjuangan di Rosov Clan chayok2 eaa war.. hehe maaf serang non bintang.. kepala den berbintang bintang saat ini.. hehe

Assalamualaikum Indonesia..

Assalamualaikum... alhamdulillah sampai juga kita di kampung halaman. setelah beberapa hari mengharungi perjalanan yang agak mencabar jug...